Új Rocko R066 Sculpta Tölgy SPC Padló

Dekor kód R066
Vastagság 5mm
Nútkialakítás V fugával
Műszaki paraméterek Padlófűtés
Műszaki paraméterek Nedves helyiség burkolása
Műszaki paraméterek Fózolt
Felhasználhatóság / Kopásállóság Szállodák, éttermek, bevásárló központok, közösségi épületek IP42

Termék leírás


Forradalmian új SPC padlók, kellemes dekorok

A teljesen vízálló Rocko padlók, több mint 70%-os ásványi kőzet tartalmú hordozóréteggel rendelkeznek. Felületük magas minőségű UV réteggel kezeltek, így ellenáll a káros napsugaraknak. Kimagasló anyagösszetételének köszönhetően , tökéletesen alkalmas lakossági vagy közületi felhasználásra. Legyen szó egy óriási kivitelezésről vagy egy szimpla felújításról, a ROCKO remek választás!

A fa és a kő tökéletes megjelenítése

A Rocko padlók dekor nyomása digitálisan történik, így a valódi fa és kő felületek a legapróbb részletekig visszaköszönnek.

Összhangban a befejezés:

A széles dekor választék mellet a Rocko a kiegészítőkről sem feledkezett meg! Legyen szó szegélylécről, alátétről vagy tisztító folyadékról a Rocko mindenre gondolt! A Rocko padlóhoz felhasznált anyagokat, a padló gyártása és szállítása kizárólag Európában történik.

Stabilitás

Az egyik legfőbb tulajdonsága a padlónak, ami lényegsen megkülönbözteti más vinil padlóktól, az az egyedi rugalmas hordozóréteg. Ez a hordozó egy hihetetlenül stabil alapot kölcsönöz minden egyes lapnak és ezáltal a méret tartás is biztosított.

Felhasználási besorolás

A padló paramétereit tekintve a legmagasabb felhasználási osztályba sorolható. Ennek köszönhetően teljes nyugalommal alkalmazhatjuk egy intenzívebb igénybevételnek kitett helységbe, úgy mint konyha vagy folyosó. De bátran alkalmazhatjuk nagy forgalmú közületi helységekbe is, mint például egy iroda vagy üzlet.